Totalul afișărilor de pagină

Despre mine

vineri, 30 martie 2012

modalitati naturale Eficiente De Tratare A Acneei...:-)

Cimbrul ar fi un tratament mult mai eficient împotriva acneei decât cremele care se găsesc în comerţ, arată o echipă de cercetători de la Leeds Metropolitan University, care a studiat efectele cimbrului, gălbenelelor şi mirului asupra Propionibacterium acnes, bacteria care provoacă acneea, infectând porii.
Chiar dacă cele trei plante aromatice ucid bacteria în cinci minute, cel mai eficient s-a dovedit a fi cimbrul. Studiul, unic în felul lui, 'este primul care demonstrează efectul cimbrului, gălbenelelor şi mirului asupra bacteriei care produce infecţia, ducând la acnee', arată Margarita Gomez-Escalada, adăugând că sunt necesare şi alte studii, mai aprofundate.
Dacă rezultatele se confirmă, mixtura pe bază de cimbru 'ar putea deveni repede o alternativă naturală la actualele tratamente', fiind mult mai blândă decât produsele aflate în vânzare. 'Problema produselor care conţin peroxid de benzoil sunt efectele secundare', adaugă specialista, citată de 7sur7.be. 'Se întâmplă să apară senzaţii de arsură şi iritaţii ale pielii.
Preparatele pe bază de plante sunt mai blânde pe piele datorită proprietăţilor anti-inflamatorii. Rezultatele noastre arată faptul că tratamentele naturale pot fi la fel de eficiente, dacă nu mai mult, ca tratamentele chimice', încheie ea.

Sursa TeleNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu