Totalul afișărilor de pagină

Despre mine

vineri, 16 ianuarie 2009

Neputinta de a te revolta...






Traim intr-o lume supraexcitata de imagini si sunete, spaimele noastre se transforma in perfide angoase suntem fiinte ale sangelui si lipsei de comunicare.Creaturi neterminate si golite de substanta , monstrii schizoizi plutind intr-un univers destramat si paranoid.Ascundem de noi neputinta de a iubii sub masca perversa a excursului sexual imprumutat, al creativitatii posturilor importate pe filiera hollywoodiana.
Ne iubim in primul rand pe noi, indepartati de un excurs bland si firesc al intimitatii si tandretei.Zi de zi impulsiunile noastre sexuale sunt conduse de guvernatorii mintii care sunt aparatul T.V. sau monitorul fluctuant si steril al unui p.c.
Pierduti intr-o jungla fetida si haotica a imaginilor uitam cum ca am fi nemuritori iar rasul nostru devine harca grotesca si putrezita a unui zambet.
Hai sa invatam sa murim!
Hai sa va invatam jocul de-a moartea!Moartea nu doare , moartea chiar nu exista ne spun filtrele media-marketing.Insensibili si indepartati respectam intr-u totul expresia :MA DOARE IN CUR DE TOTI CACANARII!
Cu religiozitate ne testam insensibilitatea privind jurnalele de stiri sau navigand pe marea panza de paianjen.Suntem fascinati de moartea celorlalti, si uneori chiar de a noastra.Obositi de experiente la mana a doua , plictisiti de o viata de imprumut incercam sa spargem ultima frontiera , orizontul propriei noastre vieti.
Nu putem milita impotriva propriei noastre fiinte destramate , bezmetice, orbecaind paranoid in cautarea unui adevar ce intotdeauna se dovedeste fals, produs in fascinantele retorte ale laboratoarelor de marketing.
Ne uram propria fiinta si pe toti ceilalti, ne ferim de implicare emotionala si atacam tot ceea ce nu este fiinta noastra.
Asta ca o forma de revolta.
Asta ca o necesitate.
Asta ca existanta.
Ne inchinam.
Dar o lume noua se deschide in umbra lumii acesteia.
Un univers de-un optimism intunecat , dar autentic iar nu produs pe benzile rulante ale CELEI MAI BUNI LUMI POSIBILE.
Lumea Undergound.


Golan...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu