Totalul afișărilor de pagină

Despre mine

vineri, 16 ianuarie 2009

nevoia de a fi diferit






In ciuda credintei ca democratia este o creatie anonima o structura a visarii unei echitati si justitii ideale , reprezentand interesele celor multi ,ea nu este altceva decat produsul final al unei elite.
Grupuri tainice si secrete de interese, indiferent ca sunt de sorginte economica, politica ,sociala , religioasa stau la baza democratiei.
O inventeaza,reinventeaza, formeaza si o nasc continuu/.
Sub masca atat de gratioasa si morala a marilor democratii ale lumii se afla monstrii bizari si tainici ai unui fascism economic, in forma incipienta./
Toate platformele politice sunt susceptibile degradarii si manipularii in chiar structura lor ideala si doctrinara/.
Politicienii de cele mai multe ori, de fapt mai mereu nu sunt altceva decat ambasadori ai intereselor economice si sociale ale unor creaturi informe , crude si lacome, fascinate si obsedate de putere/.

Iar media-jurnalistica dintr-un arbitru ferm si impartial al lumii s-a transformat peste noapte in reprezentanti directi ai unor altor interese decat ai celor carora li se adreseaza./

Traim in cea mai buna lume posibila/.

O lume foarte corect si coerent esalonata./Lumea lor si lumea noastra!

Amandoua sustinute de minunata asta democratie care ne ofera zilnic motive de impliniri si fericire/.

Fericirea de a fi !
Fericirea de a fi mintiti!
Fericirea de a fi Liberi!
Sa murim intr-un mod anonim si democratic, intr-o realitate angosanta si frustranta in timp ce Ei , reprezenantii nostrii traiesc intr-o alta lume , stranie, eugenica lipsita de orice contact direct cu lume noastra/.
O lume ca un amvon perfect si fascinat de la care ne vor povestii despre minunata viata pe care o ducem si despre miracolul democratic./
Acela de a consuma ceeea ce nu ai nevoie si de a-ti vinde sufletul pentru un vis electronic agatat de tubul catodic al ultimelor stiri de la ora 19/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu